Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanskrivning


Smaka, smakar mjuka kontraster

Skrivelser på fladdrande papperstussar i oktoberkyla som
övergår i novemberglöd.
Tunna kyssar av gråskalig - tö.
Härjar inom, inombords, under bordet, upp längs
väggen, på taket,
ner i havet, runt bland
dammet, fram i skenet av en spegelblank och snabb
reflex.
Vänder en aning tillbaka, skruvar upp,
väntar,
hoppar på nästa, kvick, kvickt tassande.
Kom ge mig det jag vill ha, stilla mina sinnen, tillsammans, ett helt makalöst magnifikt ord. Smaka, smakar mjuka kontraster. Ge liv till de fattiga, drar döden ur de rika.




Fri vers av Herska
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 18:17



Bookmark and Share


  Elliinor
Vacker spontanskrivning (:
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Herska