Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Change

My most common feeling - I just can't.

I don't remember when or why it changed.

The difference has created a distance between us.

As if we forgot the reason to be us.

Just two lives here. And there.




Fri vers av Herska
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-20 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herska