Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kan det vara


26/4-10

jag finner vårord

vinteris sköljs bort

nagellackfärgad tå




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-04-26 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo