Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det du?

En trofast hand
som vågar hålla
min hand
oavsett vad som händer.
Två ärliga ögon, lojala ögon
som ser mig
från liten till stor.
Två lyssnande öron
som hör och förstår mig.
Ett hjärta som slår
stadiga slag
för natur,
släkt och vänner
och för oss två.
Ett psyke
som är grundad i
trygghet, ödmjukhet, respekt
och nyfikenhet…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-04-26 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra