Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för jävla FEL på människorna!!!???




Tre grabbar på högstadiet försöker tvinga en annan pojke

till oralsex... De tre grabbarna får gå kvar på skolan, medan

pojken vägrar att gå till skolan...

Vad är det för samhälle vi lever i??

Varför är ondskan så stark, och godheten så undfallande och feg??

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 22:48



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
exakt, håller med dig

Detsamma gäller den vidriga sidan på Facebook som jag anmält flera gånger men inget händer, den handlar om dumma skämt om Engla
2010-04-27

  Gawain
Världen är pervers. Något har slagit allvarligt slint och det globalt. Synd och skam.
2010-04-26

  Öknens Ros VIP
allt som har med sex att göra är ett alltför känsligt ämne att ta upp till diskussion, därav undvikande och mörkläggande av sådana händelser....
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP