Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FILMSTJÄRNESTATUS

jag ger dig filmstjärnestatus

i min dokumentär

den handlar om hur vackra

vissa människor är

det är rätt dåligt betalt men

jag ger dig min kropp

sen kan du skryta om din natt

med legenden zluggo pop

 

LARZ GUSTAFSSON   27/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP