Ultramilitant punkfunk.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ultramilitant punkfunk.




STÖR MIG TILLS JAG DÖR

stör

stör

stör

stör mig tills jag dör

 

vara innanför

är inte min likör

stör

stör

stör

stör mig tills jag dör

 

stick härifrån

jag är inte på humör

det riktar sig

till den som det beror

fåordighet

får vara en markör

 

 

stör

stör

stör

stör mig tills jag dör

 

gå raskt förbi

förbli en glad flanör

peta på nån

som inte är lika skör

pjäsen är min

här är endast jag aktör

 

 

stör

stör

stör

stör mig tills jag dör

 

ett enda ord

finns tryckt i min parlör

ordet är: "stick!"

det behövs ingen sufflör

jag är projektets

ende ingenjör

 

 

stör

stör

stör

stör mig tills jag dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 10:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivna rader
2010-04-27

  Måna N. Berger
OK, fåordighet.
2010-04-27

  Anders Nordlander VIP
Bra skrivet!
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP