Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAPPKÄFTAR

i dag är det glappkäftarnas

vaktparad

tvåbenta skvallerkrönikor

i dag är det pratkvarnarnas

kavalkad

verbalt inkontinenta

människor

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 11:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Ett utttyck jag aldrig hört förr
mycket passande och bra på
mångas skvaller

verbalt inkontinenta........
2010-04-27

  Elaine.S VIP
Håller med Nenne , det här var ett underbart uttryck!!

"verbalt inkontinenta"
2010-04-27

    ej medlem längre
ha ha ... verbalt inkontinenta, det var kul
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP