Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig kärlek

Jag har ofta tänkt den tanken
Vad skulle jag göra utan dig?
När den närmar sig trycker jag bort den
Innan jag går sönder inom mig

Om du skulle försvinna
Inte längre finnas där
Så skulle jag vara trasig
Och inte vilja vara här

Vem skulle då ta hand om mig?
Säga att allt blir bra
Ingen kommer i närheten
Något substitut vill jag inte ha

Du älskar mig för den jag är
Oavsett vad jag gör
Jag älskar dig mer än livet självt
Kanske något mer än jag bör

Var skulle tryggheten finnas
Om inte hos ens mor
Du kommer aldrig lämna mig
Du för alltid i mitt hjärta bor




Fri vers av elva12
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-27 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12