Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hastig vårpromenad

Idag, så underbart skönt med förslösande sol från isblå himmel
Studenterna, med öl i glas och cigaretter, intill Myntas fasad
Jag gick förbi, stannade inte till, jag hade känt mig lite malplacerad
På Coop, där kände jag mig välkommen, jag drog mitt medmerakort
och gick hem med två kassar i hand till mina hungriga barn, mina
nyinköpta boots klampade så pinsamt ljudligt Hjortgatan upp, cowboy-
varning över hela min existens, det saknades bara en Stetsonhatt och
en revolver i hölster
Väl hemma igen, kunde jag andas lugnt, barnen satt som vanligt i soffan,
med fjärkontroll, iphone och laptop nära till hands, så fulla av frid




Fri vers av Cavlanche
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cavlanche