Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR VÅR

hela du är vår

med sav och saft

du representerar

vårens kraft

snart augustifrukt

i blomning står

mot den sköna

mognadstid du går

 

LARZ GUSTAFSSON   27/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-27 14:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2010-04-27

    ej medlem längre
Fint skrivet!

Jag tolkar det som den härliga årstid vi befinner oss i
och det som komma skall!

Hälsn. Ann
2010-04-27

    ej medlem längre
lite sensuell
2010-04-27

  Elaine.S VIP
Livskraft, dina ord känns som just livskraft!!
2010-04-27

  Nina Nightwish
Fin:)
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP