Att människor känner sig träffade av och blir provocerade av det jag skriver och att jag skriver är den bästa bonus jag kan tänka mig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att människor känner sig träffade av och blir provocerade av det jag skriver och att jag skriver är den bästa bonus jag kan tänka mig.




FRÅGOR TILL EN PSYKOPAT

känner du dig hotad

av min svaghet?

får den inte finnas

i din sfär?

känner du dig hotad

av att någon

faktiskt vågar vara

som han är?

känner du dig

sinnessjukt fixerad?

känner du dig störd

och smått nervös?

inser du att kampen

som du för är

både verkningslös

och meningslös?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/3 2010

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-27 15:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag gillar dina texter mycket
blir inte störd, njuter av dom
2010-04-27

  Redeemer
Jag blir inte det minsta störd. Jag tycker bara det är skönt avväpnande med dina texter.
2010-04-27

    ej medlem längre
fingertoppskänsla kanske ...
2010-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag har en övernaturlig förmåga att identifiera strömningar i tiden.
2010-04-27

  Lavinia Röd
Hur vet du att det är en psykopat?
2010-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Ingalunda, Ken. Detta har inget med dig att göra.
2010-04-27

    Ken Cassel
Larza!
Suger åt mig som en svamp
Är det mig du pratar om?
:)
Nu fick du allt din vilja fram, nu när jag skrev den här kommentaren
:)
Bra skrivet av dig Larza!!!

mvh
2010-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Löjeväckande ointelligenta kräk allesammans.
2010-04-27

  Anders Nordlander VIP
har du mött sådana människor här?
2010-04-27

  LovisaCecilia
bra skrivet
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP