Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd bort din blick

Men stirra inte på mig!
Varför slösar du så äckligt mycket tid på att mosa, trycka ner mig?
Ge din tid till dem som behöver den, jag påverkas ändå inte.
Har du inget snällt att säga, har du inget vettigt att säga.
Men säg inte något då! Det är inte så svårt.
Så snälla, stirra inte på mig!




Fri vers (Fri form) av Malin Fors
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-04-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Fors
Malin Fors