Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan.

Jag önskar

bara fötter som tassar fram över obekvämt gårdsgrus som borrar sig in under fotsulorna
sommargäster som ropar till varandra på bred stockholmska över frysdisken inne på ICA Kvantum
smältande glass som rinner över fingrarna
det avlägsna ljudet av gräsklippare när man vaknar om morgnarna
doften efter en sommarskur
nylagd asfalt som klibbar sig fast under skorna
mammas älskade kycklingsallad
långa promenader längs slingrande vägar
och

dina ögon som registrerar mina läppars rörelser när jag säger

"det är sommar igen, vår årstid"




Fri vers av Nashville
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nashville
Nashville