Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can't stop making bad decisions.

Jag känner mig lite dum.
För det var ju kanske bara tomma ord och det förstod nog du också.
Jag ville bara känna mig som en bättre människa för ett litet ögonblick.
Tänk så fel man kan ha.




Fri vers (Fri form) av Nashville
Läst 289 gånger
Publicerad 2010-12-17 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nashville
Nashville