Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den norra nordligaste av dem alla.

Snart minns vi inte längre
hur mörkret, så påträngande

Ljusa nätter, långa dar
tryggheten som virvlar i vinden
handen genom hår

Ett dansande brus genom ådrorna
Du lämnade en kärleksrispa
i mitt pumpande, voltande hjärta

Du säger du behöver någon
Jag behöver någon som du

För vi är dansande, virvlande vilda
vinande genom ljusa lätta nätter,
solfyllda dagar.


Ljudet av godsvagnarna
med en uråldrig last
på väg mot nymodigheter

Fjällmarkerna breder ut sig
skriker ut, men får inga svar

endast du har allting kvar.




Fri vers av äbba
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba