Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a little bit of you

Himlen.

Gatorna och avtrycken du lämnar
som du lämnar vart du än går

Stjärnorna i kontrast
till vad jag ser.

Och jag kan se en liten bit av dig i mig.
Jag ser en bit av mig i alla er.




Fri vers av äbba
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba