Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BASEBALLTRÄ

man borde köpa ett baseballträ

och börja veva runt

och sluta äta på kvällarna

och börja leva sunt

man borde köpa ett baseballträ

och sluta snacka strunt

 

man borde köpa ett baseballträ

och börja veva runt

det är så många som lovar runt

men bara håller tunt

man borde köpa ett baseballträ

och bara veva runt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   100428




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 15:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Why do I even bother...?
2010-04-28

    ej medlem längre
jag har ett brännbollsracket ... fast jag slår helst på bollar, men om du menar "bara veva" så kan du få låna det
2010-04-28

  Måna N. Berger
"Med ett schysst järnrör slår man hela världen med häpnad!" (Joakim Pirinen)
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP