http://media-2.web.britannica.com/eb-media/66/11566-004-0869EACC.jpg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://media-2.web.britannica.com/eb-media/66/11566-004-0869EACC.jpg




IN SEARCH OF GREENER PASTURES

this town brings out

the worst in me

affects my sensitivity

no mercy in

a stranger´s eyes

they´re clouded by

polluted skies

 

 

this town is quite

a risky place

the girls make it

a frisky space

i am preserved

because of grace

i flourish as

i seek God´s face

 

 

encouraged by

God´s faithful love

i can endure

and rise above

for God brings out

the best in me:

His love throughout

eternity

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON

 

April 24, 26, 27 and 28




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-28 20:41



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Med lite musik till så kan du skapa en riktigt vacker låt, men den står sig även lika bra utan!
2010-10-14

  flugfisk
fick boondock saints känsla, det var nice.
2010-08-31

  Taggsvamp
Vackert, och texten flyter väldigt fint, rätt.
Budskapet kommer fram rent. Fint att känna så.
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP