Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Drömmarnas Värld

Du pratar lite och vrider lite på dig
Berättar om dagen som varit
Meningar blir till ord
Sekunder förvandlas till minuter

Dina andetag lugnar sig
Blir djupare och långsammare
Du sover så gott och tungt på mage
Och sakta går du in i drömmarnas värld

Drömmer om allt roligt som hänt
Busstreck, lekar och upptåg
Med härliga T och busiga T
Dina fingrar rör lite på sig och minns

Jag tittar på dig som så många gånger förut
Ser dina konturer, ditt ansikte, hela fina du
Tänker vilken tur jag har som "fått" dig
Och vilken fröjd att få vara med dig

Jag snusar dig varsamt i nacken
Du vänder dig och rullar närmre mig
Saknar och älskar närheten och värmen
Precis som när du var liten liten

Sovsågott min lilla prins imorgon väntar en ny dag!




Fri vers av Snusan
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 15:24



Bookmark and Share


  Anna*
Det är en nåd när vi får ha dem nära och en stor smärta när de berövas oss. Ömt beskrivet.
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Snusan