Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att jag är lycklig

Varför kan jag inte uttrycka glädjen?

Det kliar i fingrarna
Bultar inom mig
Vemodet och sorgen
Det är vad som vill ut

När jag är lycklig
När det spritter i kroppen
Och tanken
Går det inte att formulera
Att skriva om i ord

Vid lika delar
Av glädje och av smärta
Är den senare den starkare
Den kräver att få synas
Tar alltmer plats och tid

Jag vet att jag är lycklig
När jag inte kan skriva ett ord




Fri vers av elva12
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 10:57



Bookmark and Share


  AmandaSvalberg
Jag känner ungefär samma sak inför lycka.
Men jag aldrig säker på om det är "ingenting" jag känner, eller om jag känner alldeles för mycket för att faktiskt kunna uttrycka det.
Bra gjort!
2010-05-06

    Karma Police
Exakt på pricken! Så vet jag också att jag är lycklig. Det finns bara inget där.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12