Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM PUNK PÅ ETT BLANDBAND

du är så medryckan de

att du rycker mig med

i en ångande vision

du är så färgsprakande

att du färgar av dig

med personlighetspassion

du sticker av så skönt

mot allt dystert grått

som lite punk på ett blandband

önskar att det vore

bara du och jag

och en väldigt lång sandstrand...

 

 

min trottoar har blivit

till en öde ö

och jag en skeppsbruten konstnär

jag ska se sommaren

komma förbi och dö

men jag vill vara där du är

vi kunde äta

schwarzwaldtårta efteråt

och prata böcker och plattor

vi kunde flyga jorden runt

med drömmarna

som våra flygande mattor

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 15:47



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bra skrivet, punk i hjärtat som glöder.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP