Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRUKTMYSTERIET

jag vill njuta dig

som en frukt

som en persika

fylld av fukt

som en rodnande

nektarin

som den sötaste

clementin

jag vill njuta dig

som en frukt

inhalera din

läckra lukt

du blir fallfrukten

med dess must

mina hungrande

läppars lust

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 15:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Perfekt titel till en delikat dikt.
2010-04-30

  anits VIP
Vackra ord, vacker text
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP