För att undanröja eventuella missförstånd vill jag understryka att jag definitivt tar avstånd från Första Maj-firandet.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För att undanröja eventuella missförstånd vill jag understryka att jag definitivt tar avstånd från Första Maj-firandet.




FÖRESTÅENDE FESTIVITET

rödblommig och med en

smattrande fana

men i en helt annan

omloppsbana

jag och min biroll

som är periferisk

längtan att bli förstådd

är hysterisk

 

 

du med din fana

och kinder så röda

jag med ett hjärta

som alltid ska glöda

vinden ger kraft åt

en fladdrande flamma

allt annat kan plötsligt

göra detsamma

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 15:56



Bookmark and Share


  Carina Larsson
Jag ler när jag läser!
2010-04-29

  anits VIP
Härlig text
2010-04-29

  Amorina
Suverän! :)
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP