Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag snubblade för honom

Han drog i min lock

Lindade den runt sitt finger

Blont mot blekt

Brunt djupt i brunt

Ju hårdare desto närmare

Det kändes när han släppte


Men

Jag snubblade ju för honom




Fri vers av SentirLaPluie
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 20:01



Bookmark and Share


    illusionen
det är inte alltid kul att snubbla,
men trevligt att läsa detta ändå.
fint du.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

SentirLaPluie
SentirLaPluie