Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet spinns på silkestråd

Ödet spinns på silkestråd
Drömmar likaså
Om dikten
ej kommer ut naturligt
som trädens löv
är det ej någon mening
att skriva den
och en dikt som kan
avspegla hela mänskligheten
överlever diktaren själv
i miljontals år
Ödet är nyckfull
Drömmar kan vara
räddningen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta