Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

Döden knackar på,
oanmäld
varför nu..
redan nu..
Är inte beredd
fastän jag vet
att livet har ett slut
oavsett
vad vi vill..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 13:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket stark...mycket sann..
2010-04-30

  Carina Larsson
Jag blir berörd...!!! Enkel text med otroligt mycket innehåll.
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Shifra