Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det nog vara


Kärleksdikt om våren

I februari släpar skator på kvistar

I mars lyssnar man till katters jämrande mjau, mjau

På min tur med kameran kan jag plötsligt se hur
två björktrastar friar till varandra

Två människor går hand i hand i vårsolens sken
de strålar av glädje

Skogsmyren sjuder av spelgalna orrar

Det är då jag inser att våren är kärlekens tid

Trots min pollenallergi så är jag även kär i årstiden
VÅREN

100430




Fri vers av sajo
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-30 15:04



Bookmark and Share


  Maria T
Våren är fyllr av Liv
Vacker kärleksdikt
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo