Skriven på följande melodi: http://www.youtube.com/watch?v=7U9HwmZQYps

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriven på följande melodi: http://www.youtube.com/watch?v=7U9HwmZQYps




JAG HAR EN SÄKERHETSNÅL I MIN SJÄL

det är inte för ditt rosa hår

inte heller dina smäckra lår

allt det handlar om är beat- , beat-, beat-, beat-, beatet

det är inte hur du målar dig

hur du kråmar eller ålar dig

allt det handlar om är...

 

 

jag har en säkerhetsnål i min själ

för dig, för dig

 

 

det är inte dina nätstrumpor

dina boots och dina coola skor

allt det handlar om är...

det är inte för din söta doft

inte för att du är snäll och soft

allt det handlar om är...

 

jag har en säkerhetsnål...

 

 

det är inte dina fina kläder

blankt svart läder

vackert väder

allt det handlar om är...

inte är det för din runda stjärt

eller att du är så introvert

allt det handlar om är...

 

 

jag har en säkerhetsnål...

 

 

jag har ett outplånligt synintryck

som fyller mig

förgyller dig

du dansar och då handlar det om beatet

för när ett hjärta väl

har gjort sitt val

förslår inga förmaningstal

för då handlar det om beat-, beat-, beat-, beat-, beatet

 

 

jag har en säkerhetsnål...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON

 

Musik: Patrik Fitzgerald

 

URPUNK!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-30 15:27



Bookmark and Share


  Vampyrens hjärta
Gillart!
2012-06-26

  Amorina
Jag gillar beatet! :)
2010-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Stiff Little Fingers.
Men tack i alla fall.
2010-04-30

  Dr Jimmy Johansson The 777
Taggtrådskärlek tänker jag på...
....Barbwirelowe By Sham 69...
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP