Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IN I YRAN IGEN

in i yran igen

innesluten men utesluten

bland fantastiska män

förväntas avskum hålla truten

in i ytan, min vän

eller vad du ska föreställa

kamp mot villfarelsen

inte skälla, inte gnälla

 

in för skönhetens skull

in för världen bortom bergen

skaran måste bli full

in för att bekänna färgen

in för uppmärksamhet

Gud kan blottlägga motiven

längtan brinner så het

in som en försöksutskriven

 

 

in bland minnen igen

inget utrymme för repriser

in i upplevelsen

från rubrikerna till notiser

dyker upp oombedd

som en katt ibland hermeliner

stiger fram förbisedd

mitt i skurar av endorfiner

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 15:34



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En text som inger mod, jag nickar stumt bifall och håller på dig!
2010-04-30

  Larz Gustafsson VIP
http://www.kbdrecords.com/2006/07/23/unter-den-linden-motstand-i-lader-ep-7/comment-page-1/#comment-21568

Motstånd i läder!

2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP