Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

---Smeker---

smeker penseln mot huden
du svarar med dina spår
trycket till
laddar om
backar ifrån dig
ser dig tydligt nu
men jag vill känna din hud
svepa om mig
nu ser jag tydligt in i dig
en värld utan ord




Fri vers av jonke
Läst 285 gånger
Publicerad 2010-04-30 16:39



Bookmark and Share


  underbar
...`en värld utan ord`
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

jonke
jonke