Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällskritisk?


Samhällsfånge

Man föds till fånge och arbetar sig till sin frihet..
Men friheten får vi inte för att vi förtjänar den,
utan den får vi för att vi är gamla och odugliga som arbetare.




Övriga genrer av Mr.Bro
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-09 23:03



Bookmark and Share


    Click to start
fruktansvärt bra! kort men ofantligt innehållsrik.
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr.Bro