Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på nått gott

\"Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge\"

När dessa ord slog mina trumhinnor slog tanken mig

Att man inte bör ta sitt liv

Utan bara vänta och vänta

På sin egna tidlinjes slut

De vi väljer att kalla Döden.




Övriga genrer av Mr.Bro
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-04-18 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.Bro