Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLAGULDETS FEST

 

 

krukan blir aldrig tom

det finns alltid guld här

kom med din fattigdom

alla dina skulder

kom, gör upp räkningen

så att du blir skuldfri

bästa försäkringen

finns det himmelskt guld i

du som ej pengar har

få det fritt, för intet

här spelar johnny cash

inte bad cash quintet

Jesu försoningsblod

är den största skatten

en skuldsanering sker

uti dopets vatten

blodet är himlaguld

som gör dig rättfärdig

glömd är sen all din skuld

tro och du blir värdig

guldkalvar som rests upp

ger oss ingen frälsning

finn krukan och gör upp

lyder himlens hälsning

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090821




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-30 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP