Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED I LIDANDET

 

 

 

 

ingen smärta

kan mig skilja

från Ditt hjärta

och Din vilja

hur mitt inre

än vill värka

har Du inte

slutat verka

allt kan Du få

att samverka

till det bästa

och det mesta

jag vill testa

som har testats

av de flesta

som vill fresta

är förgängligt

och fåfängligt

mörkret trots allt

genomträngligt

pinad ropar jag

förvriden:

"ta mig ur

den onda tiden!"

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2010







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-30 21:58



Bookmark and Share


    Kaoskatta
Tiden är ond, men Gud är god. Texten berör mig starkt. Kram
2010-05-02

  stenen/ Yv Ericsson
Kan bara instämma med Mats. Du är absolut en av de bästa. Dina texter hoppas jag läses någonstans, mer en av oss.
2010-05-01

  Mats Henricson
Ja du ,Larz, du har en "smärtsam utstrålning" och här torgför du detta alldeles excellent ! I vanlig ordning briljerar du i eleganta rim ! Inom detta område tillhör du de absolut främsta !
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP