Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationens död...bagatell



Bygger mur av sten
runt sitt universum syns
inte från månen
där växer inga blommor
intill hans begravda ord

kall och karg är hans
trädgård jordmånen är torr
vindarna tjuter
blåser alltid från norr ord
utan mening gror aldrig

hans trädgård saknar
kärlek och omsorg livet
har sina tecken
ordens mening går honom
till synes spårlöst förbi




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP