Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket bra bokserie!Första boken i serien heter "Fantasy lover".


Dark-hunters

Dark-Hunters räddar oss människor
även fast vi inte alltid förstår det
De offrar mycket för en god sak
Världen är mycket mer komplex
än vi någonsin kunnat drömma om...

Akta dig för Daimons
som vill stjäla våra själar
för att låna ännu en tid
på jorden..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-05-01 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta