Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom till mig i fredags


VITSIPPANS VISA

En blyg vårblomsknopp
bland fjolårsgräs sträcker på sig
med hjälp av vårsolens
värmande kropp

så vackert den sina vita
blad öppnar opp

plötsligt breder vitsipporna
ut sig likt ett enormt böljande
hav i allra finaste prakt

oh vitsippor när vi nu stannar
till för att på er ser
är vi många som känner
hur härliga vårkänslor ni oss ger

om man är tyst är det som att få
lyssna till vitsippans egen visa som just
nu spelas så underbart i vårens egna
takt

100501




Fri vers av sajo
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-02 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här!


Speciellt:

"om man är tyst är det som att få
lyssna till vitsippans egen visa som just
nu spelas så underbart i vårens egna
takt"


Hälsn. Ann
2010-05-02

  aol
så vackert du kan vännen,
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo