Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom till i morse då termometern visade -5 grader


När vårdagen gryr

När vårdagen gryr -
hör jag fåglarnas nyanserade
sånger i tidig morgontimma

När vårdagen gryr -
stannar jag till för att följa
solens uppgång i tidig
morgontimma

När vårdagen gryr -
ställer jag mig vid dörren och andas
in nytt friskt syre i mitt blod i tidig
morgontimma

Når vårdagen gryr -
inser jag hur mycket aktiviteter
som dagen rymmer
innan man får ta del av hur vårkvällen
så vackert skymmer

100503




Fri vers av sajo
Läst 153 gånger
Publicerad 2010-05-03 07:01



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Underbart!
Vår dag vår frihet!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo