Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005


Täck mina ögon

Täck mina ögon.

Droga mig med kyssar.

Och jag ska fylla dig med mig

och mig med dig tills ingen skam får plats.



Om du håller mig

riktigt hårt

kanske vi kan stoppa klockan.



Älska så marken skakar,

djävulen rodnar och monstren under sängen flyr.

Låt oss blunda hårt

och kasta oss över stupet,

aldrig rädda, aldrig ensamma igen.




Fri vers av Eriel
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriel