Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre dikt (2000).


Jag är

Jag är en fågel utan vingar,

en katt utan svans.

Jag är en klocka utan timmar,

metall utan glans.



Jag är en själ utan skepnad,

en båt utan hamn.

Jag är en bok utan titel,

ett barn utan namn.



Mitt liv är år utan mening,

musik utan bas.

Jag är en flod utan utlopp,

tårar av gas.




Bunden vers (Rim) av Eriel
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 00:56



Bookmark and Share


    MayaN
Fin
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Eriel