Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlag

Drömmen i ett negativ
i kroniskt kaotiskt omen
ett ofrivilligt kollektiv

Det kallas samverkan
livet i drömmen vet
i själen min avverkan

Agressioners utopi
kväver mig visioner
kräver av mig min energi

Drömmer jag livet
inget längre logiskt dömer
inåt i huvudet.

---

Naturlag: ekvilibrium
önskar att det finns undantag
skräckscenariot ett faktum.

Orosmoln från kronologiken
och bakom hjärnridån
den ömmande paniken.

Två vitor borrade in i huvudet
är skräckscenariot ett säkert utspår
och jag vaknar ur livet.

Därifrån har jag rymt
alla har dragit härifrån
inte en skymt, inte en skymt.




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 22:33



Bookmark and Share


  Redeemer
Riktigt snygga rim. Får nog hålla koll på dina alster. Du är grym!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter