Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HLR

ett första intryck och vi lyssnar till ordet
trycker trevande av mobilljudet
trevliga tilltal, nickar med huvudet
du tar till orda och jag undrar om du vet

det är något som gör dig till just det där
gör mig till, gör mig till något jag inte är
blickarna berättar enigt, du är mest till besvär
svär inombords över önskan om att vara ordinär

kan inte sätta fingret på varför
fingrar frustrerat på nycklarna framför
hinner precis framstå som talför
innan påståendena plumsar utför




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 20:00



Bookmark and Share


  Redeemer
Du är en mästare på att rimma.
Smarta, finurliga rim, långt från alla klyschor!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter