Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän med en dödlig sjukdom


Elit

Vi vet vad det är att kämpa
vi gör det för att det handlar om våra "liv".
Vi är de svaga och förlorade
det är det som gör oss till elit.

Oss ska du aldrig konkurrera med
vi spelar inte i samma division,
för hur mycket du än satsar
har vi alltid mest att vinna.

Vi känner inte samma törst som du
[sånt är för längesedan avklarat och slut].
Vi hungrar efter något större
(jag är slut) ---

Vi klagar aldrig som du
det tjänar ingenting till.
Vår tid är knapp, du kan inte föreställa dig!
Vet att du inte rår för det...

Du tror att du ständigt är på väg
när du i själva verket stilla vaggas i ro.
Önskar vi fick stanna längre som du
men vi måste vidare snart.

Vi är elit.




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-05-03 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter