Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insert name here

Isen fastfrusen
fast besluten
enviskall.
Allt är svart,
och vitt
ett (skåde)spel.

Det är någonting som händer,
eller som redan har hänt
Den saknade dimensionen; Mänskligheten
Kan inte sluta (för)undra,
kanske först nu vågar jag (er)känna:
Vingarna är du.

4 minuter...evigheter
att vrida tillbaka (fram)tiden
ett Nu ett
Det är nu vi,
förstår utan att (för)söka
förstå.

Jag (in)ser.
Jag ger mig,
till dig
Helt utlämnad - trygg
Vi är två -
Vi är ett.

Gjorde allt för att fånga
och det försvann.
(chans)
Gjorde allt för att släppa,
och landningen
---




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter