Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otiden är här

Otiden är här

Du får så mycket genom att ge
Lite salt kan locka fram sötman

Om Du vågar ta steget
In i tryggheten

Det är bra att vilja vad du behöver
Behöv vad du vill!

Något ont som gör så gott
Som gör så ont

Jag rymmer om inte
Du rymmer Mig

När du går mig på nerverna
Ska jag spärra din vandringsväg

Mitt hem är hemlöst och
Ovissheten ett villkor för vissheten

Att ha tid men inte ork
Jag orkar inte med tid

Det är meningslösheten
Som är meningen




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter