Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga hoppa(s)

Jag är skallös, ihålig
Varje människa vet vem jag är
Låt mig få (be)skriva:
Känner du min närvaro?
- Det högsta av nät
- Det djupaste av sinnen

Det heter och det heter tryggheter
Vi nämner, namnger och bestämmer
Orden stämmer och plötsligt:
Det är reducerat till en
"greppbar nivå"
Vad jag är

Joner som vandrar och
Aldrig kommer tillbaka
Erogena zoner
Vattnet släcker elden nu
När bara ekot orkar svara
Mörker

Jag hör trummorna
Vi vet inte varför men vi kallar det
Ohyggligheter
Kallar på Det utan namn
Söker och försöker
Det isolerade, opolerade

Att vilja hoppa(s)
En meter över marken
Snälla, lyft ner mig
Jag älskar dig
Jag hatar just det
Otålig och ömtålig

Ihålig




Bunden vers av Kajsa Tomasdotter
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 08:25



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Det sista stycket är kalas.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Tomasdotter
Kajsa Tomasdotter