Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord som kom imorse


Brev till våren!

Hej VÅR!

Hoppas allt är väl!

När jag vid mitt fönster i mars stod så kändes det som av
våren syntes det inte några spår

snön täckte marken, men det droppade från taken och ljuset
hade ju återvänt

så lite vårkänslor hade du ju till oss ändå sänt.

Nu har det blivit maj och det stämmer då med ordspråket: "maj våt och
kall fyller bondens lada all"

så när jag nu står vid mitt fönster och tittar ut så känns det som att
ett steg framåt tar du under några dagar för att sedan stanna till ett tag

samtidigt som vi får vara inne och lyssna till vårregnetsdroppar som får gräsmattan att plocka fram sin grönska och även björkens löv börjar få skira nyanser

alltid hör man varje år att våren har så bråttom så man hinner inte med,
plötsligt är allt överblommat och man hann inte riktigt njuta av dig du underbara VÅR (trots att allergin gör sig påmind)

men nu får vi verkligen tid att följa utvecklingen av VÅREN
som delar med sig av de vackra SPÅREN

Hälsningar från en fotograf och poet

100504




Fri vers av sajo
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 07:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig och sann vårtext!


Hälsn. Ann
2010-05-04

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Skippa kylan nu, va...
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo