Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aurora Borealis

Jag vågar inte släppa
Vågar inte röra
Det som rättmätigt tillhör mig
För det känns fel
På alla sätt och vis
Att önska något annat
Nästan varje sekund

För när jag rör
Det som rättmätigt tillhör mig
Så slutar jag känna
Jag slutar älska
Det som en gång var
Vi




Fri vers av AngelicaV
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelicaV