Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Döden

Döden

Är hon vacker?
Är hon skön?

Varför vill så många till henne?
Men ändock så flyr så många henne

Är döden ens en hon?
Vad är döden?

Så många frågor om något vi vet så lite om
Fast vi har sett denna sak i många hundra livstider

Varför är det så?`

Vad händer efter döden egentligen?
Föds man igen?

Varför följer inte alla med döden?
Varför stannar några kvar?

Döden är så mycket men ändå så lite
Hur kommer det sig att det är så?




Fri vers (Fri form) av Shade
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-04 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shade